Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора Грозинської гімназії Коростенського району Житомирської області

Дата: 27.07.2020 14:22
Кількість переглядів: 876

Сектор освіти Коростенської районної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття посади директора Грозинської гімназії Коростенського району Житомирської області.

Фото без опису

Конкурс проводиться відповідно до  Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває в спільній власності територіальних громад сіл Коростенського району затвердженого наказом сектору освіти Коростенської районної державної адміністрації від 06.07.2020 року № 82-к «Про Порядок призначення на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває в спільній власності територіальних громад сіл Коростенського району».

Повна назва навчального закладу: Грозинська гімназія Коростенського району Житомирської області.

Скорочена назва: Грозинська гімназія.

Місцезнаходження навчального закладу: 11542, Житомирська область, Коростенський район, с.Грозине, вул. Шкільна, 6.

Найменування посади: директор Грозинської гімназії Коростенського району Житомирської області.

Умови оплати праці: відповідно до вимог наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року № 102.

Призначення директора гімназії здійснюється сектором освіти Коростенської районної державної адміністрації строком на шість років, а для особи, яка призначається на посаду директора гімназії – строком на два роки. Призначення директора гімназії здійснюється за результатами конкурсного відбору, що проводиться відповідно до Положення, та на підставі наказу сектору освіти Коростенської районної державної адміністрації про призначення директора гімназії, шляхом укладення контракту.

Директором гімназії може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.

Повноваження директора гімназії визначаються законодавством та установчими документами гімназії.

Для участі в конкурсі подаються такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Оригінали паспорту, ідентифікаційного коду та диплому про освіту пред’являються кандидатами при поданні документів.

Особа, яка подає документи, несе персональну відповідальність за достовірність поданих документів та інформації.

Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

Особи, які не відповідають кваліфікаційним вимогам, а також ті, які не подали повного пакету документів, до конкурсного відбору не допускаються.

Визначені у цьому пункті документи кандидат подає особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії.

Кінцевий термін подання документів: 20 серпня 2020 року до 17:00 год.

Місце подання документів: 11512, м. Коростень, вул. Івана Франка,5 сектор освіти райдержадміністрації, ІІ поверх, кабінет №6.

Дата, місце початку проведення конкурсного відбору: м. Коростень, вул. Івана Франка,5  ІІІ поверх, актова зала 27 серпня 2020 року  о 10:00 год.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

  •  перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Закону України «Про повну загальну середню освіту», Закону України «Про освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти (тривалість до 45 хвилин);
  • перевірки професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання (тривалість до 30 хвилин);
  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування (тривалість до 50 хвилин);.

Примірний перелік питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти затверджено наказом Міністерства освіти і науки України від 19.05.2020 №654 «Щодо примірного переліку питань».

Форма перевірки знання законодавства: письмове тестування.

Зразок ситуаційного завдання та критерії оцінювання тестувань і завдань додаються.

Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: ШИЯН Віктор Михайлович, головний спеціаліст сектору освіти; 11512, м. Коростень, вул.Івана Франка,5 сектор освіти райдержадміністрації, ІІ поверх, кабінет №6.

E-mail: shiyanvictor@gmail.com. Телефон для довідок: (04142) 9-62-23.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь