Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Скажемо НІ сучасному рабству!»

Дата: 30.07.2020 11:56
Кількість переглядів: 734

Щороку в усьому світі мільйони людей, які шукають кращої долі, потрапляють у трудове рабство. Торгівля людьми є проблемою для більшості країн світу та зокрема і для України.

Фото без опису

 У 2013 році Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми, зазначивши, що в цей день необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян стосовно глобальної проблеми торгівлі людьми і привертати увагу до важкого становища жінок, чоловіків і дітей, які стали жертвами цього злочину, а також заохочувати людей активно допомагати постраждалим і протидіяти торгівлі людьми.

Фото без опису

 Сам е з цією метою наша книгозбірня організувала в читальній залі тематичну викладку «Торгівля людьми : як уберегтися від насилля?!», на якій представлені матеріали, що висвітлюють основні аспекти законодавства стосовно торгівлі людьми, про види підтримки і допомоги постраждалим та про основні правила поведінки в різних життєвих ситуаціях.

Фото без опису

Корисну інформацію, яку повинен знати кожен, про те, як не стати жертвою работорговців ХХІ століття, читачі можуть отримати з інформаційного буклету «Люди не продаж: не стань товаром!», підготовленого працівниками бібліотеки.

Як кажуть попереджений – значить захищений. Ось такими заходами наша бібліотека робить свій вклад в захист людей від сучасного рабства.

Коростенська районна бібілотека ім. М. Сингаївського


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь