Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Візьміть дитину у родину – це крик душі кожної дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування

Дата: 30.07.2020 12:26
Кількість переглядів: 714

Одним з пріоритетних завдань держави є соціальний захист дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Державою передбачено сімейні форми виховання для такої категорії дітей: усиновлення, опіка, прийомна сім’я, дитячий будинок сімейного типу.

Фото без опису

Активно піклуються про створення дитячих будинків сімейного типу в районі голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Володимирович Тарасюк та заступник голови адміністрації Артем Олександрович Майданик.

Так, 29 липня Юрій Тарасюк спільно з директором Коростенського районного центру соціальних служб Любов’ю Барановською особисто відвідали одну із сімей Коростенського району. З сім’єю проведено бесіду щодо створення дитячого будинку сімейного типу, роз’яснено чинне законодавство з питань його створення, вивчено можливості створення сім’єю дитячого будинку сімейного типу відповідно до вимог чинного законодавства.

Фото без опису

Треба зазначити, що кошти на придбання житла та його умеблювання виділяються субвенцією з державного бюджету згідно Постанови КМУ від 01.06.2020 р. №515 «Про внесення змін до Постанови КМУ від 15.11.2017 р. №877».

Звертаюсь до жителів Коростенського району! Ми чекаємо на тих, у кого відкрите серце для дітей, які потребують влаштування у сімейні форми виховання. Телефон Коростенського районного центру соціальних служб 4-25-62.

Любов Барановська,

директор Коростенського районного центру соціальних служб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь