Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво: Відкрили мостовий перехід через Ворсклу на дорозі Н-12 Суми – Полтава в селі Климентове Сумської області

Дата: 05.08.2020 12:10
Кількість переглядів: 537

Міст був побудований у 1962 році, раніше ремонтувався винятково в рамках експлуатаційного утримання. До реконструкції мостове полотно було повністю непрацездатним, а залізобетонна прогонова будова металева ферма та опорні частини – лише обмежено працездатні.

Фото без опису

Реконструкція мостового переходу була розпочата у 2017 році – за два роки профінансована на 30%. За каденцію Володимира Зеленського фінансування робіт склало 70%, що дозволило завершити роботи у повному обсязі в 2020 році.

Міст сполучає Сумську, Полтавську та Харківську області, та є одним з об’єктів, що дійсно «зшивають країну».

Сумська область – серед кількох областей, де я ще не встиг побувати за час роботи в Укравтодорі. На пам’яті служби автомобільних доріг очільники Укравтодору не приїжджали в область щонайменше 15 років. Що ж, виправляємося.

Ключовий об’єкт Великого будівництва у Сумській області – дорога Н-07, яка з’єднає Суми з Києвом. В 2020 відремонтуємо 75 км дороги. Далі важливо буде повністю відновити і дорогу Н-12 Суми – Полтаву. Ці ключові артерії забезпечать нормальне сполучення області з сусідніми регіонами та найбільшими містами країни.

В цьому році – Сумська область – у числі топ-областей за кількістю кілометрів, які плануємо відремонтувати –187,6 км. Середній показник виконання планів на об’єктах – 70-80%.

Для порівняння – за останні 10 років сумарно в області було відремонтовано 149,6 км доріг, на 40 км менше аніж відновимо за один 2020.

Дякую Роману Грищенко, Голові Сумської ОДА, народним депутатам, які сьогодні змогли долучитися до інспекції «Великого будівництва» – Михайлу Ананченко, Максиму Гузенко, Миколі Задорожньому та Тетяні Рябусі.

#Працюємо_далі

Укравтодор



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь