Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віктор Градівський долучився до роботи виїзної робочої групи з протидії незаконному виробництву деревного вугілля в Коростенському районі

Дата: 06.08.2020 16:03
Кількість переглядів: 539

Вчора, 05 серпня, відбувся виїзд міжвідомчої робочої групи з питань протидії незаконному виробництву деревного вугілля на території Коростенського району, проведений на виконання п. 2 розпорядження голови облдержадміністрації від 28.07.2020 за № 432.

Фото без опису

У робочій поїздці взяли участь заступник голови Житомирської ОДА Віктор Градівський, представники відділу розслідувань злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління ГУ НПУ в Житомирській області, Управління екології та природних ресурсів  ОДА, Коростенської РДА, Державної екологічної інспекції Поліського округу, Коростенського районного управління ГУ Держпродспоживслужби, Управління Держпраці у Житомирській області, Управління стратегічних розслідувань в Житомирській області департаменту стратегічних розслідувань НПУ, Житомирського ОУ ЛМГ, Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Житомироблагроліс» облради, Головного управління Державної податкової служби у Житомирській області.

Основним завданням виїзду було виявлення суб’єктів господарювання в даній сфері без наявності необхідних дозвільних документів. Проведено обстеження 5 об’єктів та встановлено відсутність дозволів у сфері  охорони навколишнього природного середовища у деяких суб’єктів господарювання.

За результатами поїздки робочою групою направлено інформацію про порушення відповідним контролюючим органам з метою проведення перевірок у межах компетенції та вжиття необхідних заходів  для усунення виявлених порушень.

Заступник голови ОДА Віктор Градівський поставив завдання продовжити роботу в області щодо проведення перевірок в межах компетенції та вжиття заходів спільно з відповідними територіальними органами міністерств та інших центральних органів виконавчої влади щодо дотримання суб’єктами господарювання трудового, податкового, земельного, природоохоронного законодавства, недопущення порушень техніки безпеки та правил експлуатації машин і механізмів, пожежної безпеки при організації діяльності з виробництва деревного вугілля.

Метою вищезазначених заходів є забезпечення роботи суб’єктів господарювання в межах чинного законодавства на умовах конкурентної рівності.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь