Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До УВАГИ! У Державному архіві Житомирської області працює “гаряча лінія”

Дата: 10.08.2020 12:55
Кількість переглядів: 593

В умовах дотримання карантинних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції та з метою забезпечення взаємодії з громадськістю, налагодження суспільного діалогу, підвищення рівня соціального обслуговування громадян та скорочення термінів вирішення питань, що надходять від жителів області, у Державному архіві Житомирської області працює “гаряча лінія” за номером телефону (0412) 42-59-06. 

Фото без опису

Державним архівом Житомирської області ведеться електронна реєстрації звернень, що надходять на телефон «гарячої лінії». Так, упродовж липня 2020 року надійшло 51 звернення від жителів Житомирщини.

Довідково. Номер “гарячої лінії” у Державному архіві Житомирської області закріплено наказом держархіву області від 12.07.2016 року за № 23 на виконання Закону України «Про звернення громадян», Інструкції з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.1997 № 348 (із змінами).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь