Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допомога сім`ї, що перебуває в складних життєвих обставинах

Дата: 12.08.2020 15:47
Кількість переглядів: 870

Сім’я Орлових з села Білка Коростенського району перебуває на обліку Коростенського районного Центру соціальних служб як така, що опинилася в складних життєвих обставинах. На даний час перебуває під соціальним супроводом Центру.

Фото без опису

Сьогодні представники благодійної місії «Віра. Надія. Любов» спільно із представниками районної влади, Білківським сільським головою, представниками ЗМІ передали родині гуманітарну допомогу: одяг, взуття, матраци, килим, посуд, шкільні рюкзаки, інші речі домашнього вжитку.

Фото без опису

Та найціннішим подарунком для родини став новий сучасний холодильник. А от найкориснішим та найцікавішим для двох дівчат-школярок став звичайно новенький планшет.

Відзначимо, що діти нещодавно повернулись в родину з інтернатного закладу і зараз мають велике бажання залишитись поряд з мамою та ходити до місцевої школи.

Фото без опису

Проте це не всі добрі справи благодійників. Нещодавно представниками місії, небайдужими людьми було вирішено ще одне надзвичайно важливе питання для сім’ї Орлових – в будинку було відновлено електропостачання, встановлено лічильник, а в найближчий час було замінено стару електропроводку та нові розетки і вимикачі.

Фото без опису

«Наша задача сьогодні – спільно із небайдужими людьми, в тому числі і благодійною місією «Віра. Надія. Любов», зробити максимально комфортні умови проживання для дітей, що повернулись в родини з інтернатних закладів, дати шанс таким сім’ям стати на шлях єднання, взаєморозуміння, вийти з тих складних життєвих обставин, в які вони потрапили і жити далі разом в мирі та злагоді між собою та оточуючими», – підсумував поїздку голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь