Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Навчальні заклади в селі Білка Коростенського району готові зустрічати дітей!

Дата: 13.08.2020 17:36
Кількість переглядів: 1967

12 серпня в ході робочої поїздки до села Білка Коростенського району голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, його заступник Артем Майданик, заступник голови Коростенської районної ради Віктор Кутішенко у супроводі Білківського сільського голови Віталія Уманця та директора школи Ніни Мельниченко проінспектували місцеві дошкільний навчальний заклад та середню загальноосвітню школу на предмет готовності розпочати новий навчальний рік, зустріти вихованців садочку та учнів школу із дотриманням всіх необхідних норм захисту від короновірусу.

"Заклади знаходяться в чудовому стані. В найближчий час ми плануємо запустити роботу садочка та школи, а для цього до навчальних закладів буде передано безконтактні термометри та необхідні дезинфікуючі засоби", - відзначив Юрій Тарасюк в ході поїздки.

І дійсно - вражає чистота подвір’я школи, проведені ремонти в класах і групах ДНЗ, які дуже сумують за дитячим сміхом та безтурботністю, заспокоює, що взимку буде тепло і затишно, наявність твердого палива і справність котлів у котельні.

Підсумовуючи поїздку Юрій Тарасюк наголосив, що: "Зараз в навчальних закладах району проводяться остаточні підготовчі роботи. Для них вже закуплені безконтактні термометри та необхідні дезинфікуючі засоби. Новий навчальний рік має розпочатись відповідно до календарного плану з 1 вересня для всіх шкіл та ДНЗ району".

На наступному тижні очільник району планує особисто відвідати всі навчальні заклади та перевірити стан їх підготовки до зустрічі дітей на навчанні.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь