Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенська Райспоживспілка працює для покращення обслуговування населення Коростенщини

Дата: 17.08.2020 12:24
Кількість переглядів: 747

У поточному році, враховуючи встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до роботи закладів торгівлі та громадського харчування додано ряд вимог. Щодо дотримання карантинних заходів з березня місяця Коростеннським відділом Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, спільно з відділом з питань оборонної роботи, цивiльного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Коростенської райдержадміністрації, Коростенським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області та органами місцевого самоврядування (за згодою) здійснено перевірки роботи торгівельних закладів.

Фото без опису

Слід відзначити, що над усуненням виявлених недоліків відразу почали працювати керівники сільхозтовариств райспоживспілки. За результатами перевірок було проведено спільну нараду, на якій начальник Коростеннського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Наталія Васьківська та відповідні фахівці надали роз’яснення та рекомендації щодо забезпечення виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та інших нормативних документів.

Голова правління Коростенської РСС Тамара Нікитюк ініціювала включення до критеріїв щорічних семінарів з обстеження технічного стану будівель та споруд, призначених для здійснення торгівельної діяльності, дотримання карантинних заходів.

На даний час такі семінари проведено в Бехівському ССТ та СТ «Грозино-ТРЕЙД».

Під час огляду об’єктів торгівлі, в першу чергу, відзначені досягнення голів спілок та безпосередньо продавців. Прискіпливо та професійно Тамарою Сергіївною та членами комісії вказано на виявлені недоліки.

В рамках роботи семінару особливо акцентували увагу на забезпеченні дотримання карантинних норм.

Слід зазначити, що відповідальне ставлення до роботи дасть можливість покращити обслуговування сільського населення саме в закладах Коростенської Райспоживспілки.

Тетяна Біляченко,

начальник відділу з питань оборонної роботи, цивiльного захисту

та взаємодії з правоохоронними органами Коростенської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь