Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЦВК призначила на 25 жовтня перші вибори депутатів районних рад

Дата: 17.08.2020 12:41
Кількість переглядів: 722

14 серпня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії, під час якого відповідно до Конституції України, Виборчого кодексу України та Постанови Верховної Ради України від 17 липня 2020 року “Про утворення та ліквідацію районів” Комісія призначила на неділю, 25 жовтня 2020 року, перші вибори депутатів 119 районних рад.

Фото без опису

Рішення прийнято Комісією з метою забезпечення виборчих прав громадян, дотримуючись принципів та засад виборчого процесу, ґрунтуючись на принципі верховенства права.

Про наявність підстав для призначення Центральною виборчою комісією виборів депутатів районних рад в Україні на новій територіальній основі також указано в листі Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування від 13 серпня 2020 року. Вказаний лист надісланий до ЦВК Комітетом за результатами розгляду відповідного звернення Комісії, про яке повідомлялося раніше.  

Окрім того, 14 серпня 2020 року до Комісії надійшов лист Міністерства розвитку громад та територій України, до якого додано, зокрема, перелік районних рад.

Відділ взаємодії із ЗМІ
Секретаріату Комісії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь