Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пробація Коростенщини сприяє в отриманні юридичної допомоги

Дата: 19.08.2020 16:30
Кількість переглядів: 604

18 серпня 2020 року за сприянням начальниці Коростенського МРВ філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області Антоніни Ващенко  неповнолітня підоблікова відділу та її законний представник, уклали договір на отримання безкоштовної юридичної допомоги від Коростенського Адвокатського бюро "ЮРЕВИЧ ТА ПАРТНЕРИ".

Фото без опису

Нещодавно АБ "ЮРЕВИЧ ТА ПАРТНЕРИ" на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук оголосили безпрецедентну акцію, конкурс  на надання безкоштовної юридичної допомоги. За сприяння начальниці Коростенського МРВ філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області Антоніни Ващенко свою заявку на участь подала представник неповнолітньої суб’єкта пробації Коростенського МРВ, якій пощастило перемогти та   отримати висококваліфіковану допомогу.

Довідка: Адвокатське бюро "ЮРЕВИЧ ТА ПАРТНЕРИ" працює на території України, висвітлює свою роботу в соціальних мережах та надає онлайн-консультації. Юридична адреса: вул. Грушевського, 44, м. Коростень, Житомирська область, тел. 067-914-77-82 (https://www.facebook.com/advokat.ref).

Висловлюємо подяку Адвокатському бюро "ЮРЕВИЧ ТА ПАРТНЕРИ за активну соціальну позицію співпрацю з Коростенським МРВ на волонтерських засадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь