Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Квітуй, Коростенщино моя, в вінку барвистім України!»

Дата: 21.08.2020 19:24
Кількість переглядів: 1071

Переддень народження країни зібрав 21 серпня в залі районного Будинку культури різновікову громаду Коростенського району, щоб згадати і не забути час, коли 29 років тому Україна отримала незалежність. Із кожним роком розбудови нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події, значення її для всієї країни, для кожного з нас.

Фото без опису

І хоча карантин позбавив нас гучних святкувань, проте залишив місце для урочистостей. Тож, сьогодні під патріотичним гаслом «Квітуй, Коростенщино моя, в вінку барвистім України!», з дотриманням всіх карантинних заходів, дипломи, подарунки та пам’ятні сувеніри отримали учасники та переможці районних конкурсів на найкраще родинне дерево «Мій родовід – моє коріння» до Дня сім’ї, яке організувало і провело управління соціальної політики Коростенської РДА, дитячого районного конкурсу художнього читання «Ти серцю дорогий, мій батьку, моя стіна, опора у житті» та районного фотоконкурсу «Красива молодь Коростенщини в роботі, в творчості, в житті», ініціатором та організатором яких став сектор культури, молоді та спорту райдержадміністрації.

Фото без опису

Свої побажання та вітання з наступаючими державними святами учасникам заходу висловили голова Коростенської РДА Юрій Тарасюк, заступник голови Коростенської районної ради Віктор Кутішенко та голова Ушомирської ОТГ Людмила Мала. Активну участь в урочистостях та відзначенні конкурсантів взяв депутат Житомирської обласної ради Володимир Нагорняк.

Лариса Бондар,

завідувач сектору культури, молоді та спорту

Коростенської РДА,

заслужений працівник культури України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь