Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щастя нам, українцям! ВІДЕО

Дата: 21.08.2020 19:40
Кількість переглядів: 850

З року в рік Коростенський район урочисто, масово, радісно і пишно святкував День незалежності. Ушомир, Вигів, Веселівка – сюди приїзджали гості свята, сюди з’їзджались делегації від кожної сільської ради району, щоби представити куточок своєї рідної землі у вишиванках, рушниках, зразках народної творчості, стравах традиційної української кухні, у пісні, в слові, у танцях.

29 років тому ми свідомо зробили свій вибір і сьогодні маємо гідно пройти через усі випробовування, щоб зберегти себе як народ, як націю, не втратити горде ім’я – українці.

Тож, давайте й надалі (попри все!) берегти єдність в помислах і діях, щоби мати можливість за рік велично відзначити 30-ту річницю незалежності нашої держави.

До кого прийде натхнення, нехай візьмуться за перо, щоб написати високі рядки про Україну. До кого прийде муза, нехай вони звернуться до чарівних звуків і присвятять їх Україні. Хто буде звертатись у молитві до Бога і просити у нього щастя для себе, своїх рідних та близьких, попросить щастя і для України.

Нехай 24 серпня вся країна стане житньо-волошковою від жовто-блакитних знамен, барвистою від духмяних квітів та вишиванок і голосистою, бо народ співатиме во славу Україні – ненці!

Щастя нам, українцям!!!

Для вас співає народний вокальний ансамбль «Криниченька» Коростенського районного будинку культури.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь