Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумковий брифінг Житомирської ОДА станом на 25 серпня щодо ситуації з коронавірусом в області. ВІДЕО

Дата: 25.08.2020 16:28
Кількість переглядів: 500

Станом на 10.30 на Житомирщині діагноз COVID-19 підтверджено у 2923 осіб, з яких 59 – за минулу добу. 

Фото без опису

Про це йшлося сьогодні, 25 серпня, на щотижневому підсумковому брифінгу щодо ситуації з коронавірусом у Житомирській області за участю голови ОДА Віталія Бунечка та начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика.

“Ситуація із захворюванням на коронавірусну інфекцію на Житомирщині, на жаль, невтішна –  кількість нових випадків не зменшується. За минулу добу зареєстровано 59 нових випадків захворювання на COVID-19. Від ускладнень, викликаних інфекцією, з початку епідемії на Житомирщині померло 60 осіб. Всього за минулий тиждень захворіло 444 особи. Звертаюся до жителів області та закликаю суворо дотримуватися всіх карантинних заходів! Будьте відповідальними!”, – наголосив Віталій Бунечко.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик поінформував, що станом на сьогодні 202 пацієнти з діагнозом COVID-19 знаходяться на стаціонарному лікуванні. Наразі четверо пацієнтів перебувають на штучній вентиляції легень з інтубацією, 16 пацієнтів – на кисневій підтримці. Серед тих, хто захворів на коронавірусну інфекцію, 281 медичний працівник та 183 дитини. Важких серед них немає.

Зверніть увагу! Житомирська ОДА проводитиме підсумкові онлайн-брифінги щодо ситуації з коронавірусом у Житомирській області лише у понеділок о 10:30. Кожен може дивитися трансляцію брифінгу в режимі реального часу на сторінці Житомирська ОДА у Фейсбуці.

Представники ЗМІ можуть надсилати запитання не пізніше 09.00 дня проведення брифінгу у Viber-групу або за номером телефону: (067) 399-23-84.

Нагадаємо, що з 24 серпня в Україні діє новий розподіл на рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19

За порушення норм, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19, встановлено адміністративну та посилено кримінальну відповідальність!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь