Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівника ПОСП «Нива» с. Ходаки Віталія Петровича Мельниченка нагородили дипломом в номінації "Відповідальний бізнес Житомирщини"

Дата: 26.08.2020 16:21
Кількість переглядів: 1018

26 серпня, напередодні Дня підприємця, перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Федоренко, голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк та заступник голови Коростенської районної ради Віктор Кутішенко завітали до керівника ПОСП  «Нива» с. Ходаки Віталія Петровича Мельниченка з приємною місією - привітати та нагородити від імені Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирської обласної ради дипломом як кращого суб’єкта підприємництва в Коростенському районі в номінації "Відповідальний бізнес Житомирщини".

Фото без опису

Мельниченко Віталій Петрович розпочав свою трудову діяльність після проходження служби в армії, коли почав працювати в сфері сільськогосподарського виробництва бригадиром комплексної бригади села Берестовець Коростенського району Житомирської області. З 1977 року працював керуючим відділення колгоспу села Берестовець, а з 1983 року – керуючим відділення колгоспу «Світанок» в селі Ходаки. В 1992 році був обраний головою правління КСП «Нива». Після  реформування КСП «Нива» у ПОСП «Нива» село Ходаки Віталій Петрович залишився працювати керівником сільськогосподарського підприємства, де і працює по теперішній час.

Очолюючи господарство з розведення чорно-рябої породи ВРХ і свиней, Віталій Петрович зумів зберегти поголів’я ВРХ. Завдяки добросовісному відношенню до своєї роботи  Віталій Петрович добився високих результатів в галузі рослинництва і тваринництва. 

ПОСП «Нива», яке очолює Мельниченко Віталій Петрович, щороку у розвиток та підтримку соціальної сфери села вкладає кошти і надає вагому матеріальну підтримку ветеранам війни і праці. Віталій Петрович неодноразово обирався депутатом  Коростенської районної ради кількох скликань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь