Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з фахівцями ДФУ «АГРО»

Дата: 27.08.2020 19:32
Кількість переглядів: 529

Сьогодні, 27 серпня, відбулася зустріч представників Коростенської районної державної адміністрації та ДП «Коростенський лісгосп АПК» з фахівцями ДФУ «АГРО». Під час проведення робочої наради були обговорені актуальні питання щодо запобігання пожеж в екосистемі. Слід відзначити, що на підприємстві проводиться активна робота з метою попередження та недопущення виникнення пожеж, присутній належний контроль з боку відповідальних керівних працівників сільгосппідприємства. Так було зазначено, щотехніка виходить в поле справною та обладнана первинними засобами пожежогасіння, зокрема вогнегасниками. Працівники проходять необхідний інструктаж та попереджені про відповідальність за дотримання правил пожежної безпеки під час збору врожаю.

Фото без опису

Особливу увагу під час наради приділено налагодженню співпраці між сільгосппідприємством та лісгосппідприємством у вирішені питань пожежної безпеки на полях, що межують з лісом. Наголошено про необхідність оборювання полів і від лісових масивів, і від населених пунктів, уникнення спалювання рослинних залишків на відкритій території.

Фото без опису

Підприємством закуплено достатню кількість вогнегасників, які знаходяться у спеціально облаштованих місцях. Керівники господарства здійснюють відповідні організаційно-профілактичні заходи щодо дотримання працівниками чинних правил внутрішнього трудового розпорядку, інструкцій з охорони праці та основних правил пожежної безпеки.

Фото без опису

Відповідальні працівники попередньо пройшли спеціальне навчання для здійснення інструктажу та перевірки знань з питань охорони праці, пожежної безпеки та цивільного захисту. Об’єкт оснащений автоматичними засобами виявлення пожеж. Закуплено протипожежний інвентар.

Фото без опису

Зустріч залишила позитивні враження.

Відділ з питань оборонної роботи,

цивільного захисту та взаємодії з

правоохоронними органами райдержадміністрації

ДП «Коростенський лісгосп АПК»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь