Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З 12 червня 2020 року на базі КНП «Коростенська центральна районна лікарня» Коростенської районної ради відкрито стаціонар денного перебування на 30 ліжок

Дата: 31.08.2020 10:40
Кількість переглядів: 3801

Відділення організовано для надання своєчасної ефективної та якісної лікувально-діагностичної, профілактичної, реабілітаційної допомоги на рівні максимально наближеному до стаціонарної допомоги в разі відсутності медичних показів для стаціонарного лікування і потреби в цілодобовому перебуванні пацієнтів в лікарняних умовах або які не можуть бути госпіталізовані з причин побутово-соціального характеру.

Фото без опису

У відділенні працюють досвідчені лікарі: терапевт, невролог, кардіолог, ревматолог, гінеколог, реабілітолог та сестри медичні. Надається екстрена медична допомога з невідкладними станами, що розвинулись під час перебування хворих в амбулаторно-поліклінічних закладах.

Фото без опису

Надається висококваліфікована медична допомога пацієнтам з гострими захворюваннями та хронічними у фазі загострення, післяопераційним хворим та іншим категоріям хворих, що не потребують цілодобового стаціонарного лікування. Розгорнуто реабілітаційні ліжка хворим із кістково-суглобовими захворюваннями та неврологічного профілю.

Фото без опису

Зауважимо, що обслуговуються як жителі Коростенського району та міста Коростень, так і жителі інших районів.

На період карантинних заходів пов’язаних з Covid-19 планова госпіталізація проводиться після попереднього обстеження на ІФА.

Бажаємо всім міцного здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь