Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

“Допомога дітям України”: ще півсотні сімей Житомирщини отримають допомогу

Дата: 04.09.2020 16:01
Кількість переглядів: 534

У рамках програми «Допомога дітям України» Житомирська область отримала чергову партію продуктових та гігієнічних наборів, а також шкільного приладдя. 

Допомогу передано сьогодні, 04 вересня, Житомирському обласному центру соціальних служб.

Як повідомила директор центру Ганна Антіпова, дану допомогу отримать 50 сімей із різних міст, районів та ОТГ Житомирщини, діти з яких повернулися із закладів інституційного догляду та виховання.

Програмою «Допомога дітям України» вже організовано 4 тури поставки продуктових на гігієнічних наборів до Житомирської області, якими забезпечено 200 сімей, в яких виховуються 505 дітей, 270 дітей із яких перебували в закладах інституційного догляду та виховання.

Довідково. У зв’язку з пандемією частина сімей переживає кризу. Зокрема, йдеться про родини, у які повернулися діти з інтернатних установ. Для допомоги таким сім’ям необхідно об’єднати зусилля області, громад та громадських організацій.

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба особисто звернувся до української діаспори в Канаді з проханням підтримати кризові сім’ї, у які повернулися діти з інтернатних закладів у зв’язку з введенням карантину через поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

Конгрес українців Канади, Канадсько-українська фундація, Help us Help та міжнародна корпорація Meest Express започаткували програму «Допомога дітям України» для забезпечення сімей і дітей продуктовими та гігієнічними наборами.


Партію продуктових та гігієнічних наборів, а також шкільного приладдя для дітей Коростенського району, які повернулися із закладів інституційного догляду та виховання, отримала директор Коростенського районного центру соціальних служб Любов Барановська. В найкоротші терміни допомога буде доставлена адресатам, про що ми обов’язково розкажемо на сторінках сайту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь