Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підвищити кваліфікацію виявили бажання 120 безробітних Коростенщини, які мають професію «оператор котельні» та «машиніст (кочегар) котельної»

Дата: 08.09.2020 16:43
Кількість переглядів: 561

У зв'язку з новими потребами і розширенням завдань по обігріву приміщень різного виду і призначення стрімко розвивається опалювальне обладнання. Впроваджуються нові види палива і нові системи опалення. Тому все більшого значення набуває навчання (підвищення кваліфікації) оператора котельні, машиніста котельної установки, який обслуговує системи опалення, адже ця професія пов'язана з об'єктами підвищеної небезпеки, а спеціалісти в цій області зобов'язані бути ознайомленими з основними методами роботи котлів і загальними вимогами правил нагляду за ними.

Фото без опису

Так, напередодні опалювального сезону за направленням Коростенського МЦЗ виявили бажання підвищити кваліфікацію 120 безробітних, які мають професію «оператор котельні» та «машиніст (кочегар) котельної», слухачі проходили навчання через Рівненський ЦПТО за програмою «Спеціальне навчання та повторна перевірка знань для працівників котелень».

За час підвищення кваліфікації слухачі удосконалять знання принципів роботи котлів, форсунок, паро – повітропроводів, способи регулювання їх роботи, будову топок парових котлів, пристрої і режими роботи котлів, призначення і умови використання контрольно-вимірювальних приладів, порядок заправлення топки, причини виникнення несправностей в роботі котельних установок та їх усунення тощо.

Всі слухачі на період опалювального сезону гарантовано забезпечуються робочим місцем. Вони обслуговуватимуть котельні лікарень, шкіл, дитячих садочків, житлово-комунальних господарств району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь