Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Соціальне супроводження прийомних сімей

Дата: 10.09.2020 18:21
Кількість переглядів: 730

Згідно чинного законодавства України центри соціальних служб здійснюють соціальне супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Фото без опису

Соціальне супроводження здійснюється під час всього періоду функціонування прийомної сім'ї, дитячого будинку сімейного типу. Під час соціального супроводження прийомні сім'ї, дитячі будинки сімейного типу отримують комплекс соціальних послуг. Соціальна робота здійснюється з прийомними батьками, батьками-вихователями, прийомними дітьми, дітьми-вихователями та членами їх сімей.

На сьогоднішній день районний центр соціальних служб здійснює соціальне супроводження 5 прийомних сімей та 1 дитячого будинку сімейного типу.

Сьогодні, 9 вересня, директором центру соціальних служб Любов'ю Барановською та провідним фахівцем із соціальної роботи Інною Романюк в рамках соціального супроводження було здійснено соціальну роботу з прийомною дитиною однієї з прийомних сімей Коростенського району.

Особливу увагу звернено на мотивацію необхідності отримання освіти; заохочення до навчання, організацію виконання домашніх завдань,поведінки в школі. Проведено бесіду щодо розвитку дружніх стосунків хлопчика з однолітками, підготовки до самостійного життя тощо.

Шановні жителі Коростенського району! З приводу створення прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу звертайтесь до Коростенського районного центру соціальних служб, який знаходиться за адресою:м. Коростень вул. І.Франка, 5, тел. 4-25-62.

Коростенський районний центр соціальних служб


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь