Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги власників закладів роздрібної торгівлі!

Дата: 11.09.2020 16:58
Кількість переглядів: 1058

Урядом прийнято постанову від 29.07.2020 №744 «Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка», якою затверджено «Порядок та умови реалізації пілотного проекту «Монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» у 2020-2021 роках».

Фото без опису

Зазначеним порядком передбачено перерахування грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» (далі – грошова компенсація) на поточний рахунок зі спеціальним режимом використання батьків, у яких народилася дитина.

Розмір грошової компенсації становить 5 тисяч гривень.

Кошти грошової компенсації мають бути витрачені виключно для придбання одягу, взуття, засобів гігієни та догляду, текстилю, іграшок дитині, засобів гігієни.

Продаж дитячих товарів та товарів для породіль за спеціальною соціальною карткою забезпечуватимуть заклади роздрібної торгівлі, які долучились до проекту з монетизації одноразової допомоги «пакунок малюка», підписали додаткову угоду з Мінсоцполітики про приєднання до договору та внесені до Реєстру учасників проекту.

Наразі Міністерством розпочато включення закладів торгівлі та інтернет-магазинів, що приєдналися до договору, до зазначеного Реєстру.

З метою долучення до реалізації зазначеного пілотного проекту суб’єктів господарювання на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики розміщено алгоритм дій для закладів торгівлі та інтернет-магазинів, які виявили бажання співпрацювати з Мінсоцполітики в рамках пілотного проету, та додаткову угоду про приєднання до договору.

Заступник начальника управління соціальної політики

Коростенської районної державної адміністрації

Тетяна ДІДКІВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь