Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагодня Дня фізичної культури та спорту відзначено тренерів та спорстменів Коростенського району

Дата: 14.09.2020 09:00
Кількість переглядів: 380

В погожі осінні дні щороку кожної другої суботи вересня не лише тренери, спортсмени, вчителі фізкультури, та й всі громадяни нашої держави, які прагнуть здоров’я, краси, які прагнуть молодості тіла і духу відзначають День фізичної культури і спорту. Саме тому на зустріч в дружньому тісному колі зібралися напередодні свята ветерани галузі, всі, хто займається і живе спортом, хто підтримує фізкультурно-спортивний рух на Коростенщині. Ну і ті, хто дуже скучив за творчим спілкуванням з людьми.

Фото без опису

З нагоди професійного свята, яке за Указом Президента відзначається в Україні з 1994 року, Коростенська громада традиційно вшанувала кращих сподвижників фізичної культури та спорту.

Грамотою Коростенської районної державної адміністрації та районної ради, які урочисто вручили голова Коростенської районної ради Василь Клименко та його заступник Віктор Кутишенко, з нагоди свята отримали Дмитренко С.Я. – директор Ушомирської ДЮСШ, Прохоренко Г.І. – вчитель фізичної культури Меленівського НВК, Стужук.В.М. та Білобровець Ю.І. – члени федерації футболу Коростенського району. Подякою за сприяння та підтримку фізкультурно-спортивного руху відзначено Ситника О.П. – голову Коростенської міськрайонної Спілки ветеранів Афганської війни і воїнів-інтернаціоналістів та Савинського П.З. – директора ТДВ “Коростенський щебзавод».

Подяки від народного депутата України Володимира Арешонкова помічник нардепа Олена Шахрай вручила ветеранам спорту району Мужчуку В.В. – кандидату у майстри спорту з волейболу, учаснику трьох спартакіад України, судді національної категорії, почесному ветеранові волейболу України, Коржуку А.С. – тренеру Ушомирської ДЮСШ, Пашинському П.Г. – вчителю фізичної культури опорного закладу загальної середньої освіти Васьковицького ліцею та Заєць А.А.

Голова районної організації ВФСТ “Колос” Михайло Хоменко нагородив Грамотою організації учасників обласних змагань Довжинець Л.М. (с.Ушомир), Петренко Н.М. (с.Холосне), Пархомця Ю.Д. – вчителя Каленського НВК та Каленського В.П. – вчителя фізичної культури Каленського НВК.

Директор Ушомирської ДЮСШ Сергій Дмитренко вручив подарункові сертифікати тренерам школи Широких Ж.В., Мольдерфу О.С. та Ліщенку В.В. А завідувач сектору культури, молоді та спорту Коростенстенської РДА Лариса Бондар вручила Грамоти сектору за співпрацю, всебічну підтримку та сприяння в організації і проведенні спортивно-масових заходів Станіславовій Т.М. – головному спеціалісту відділу освіти, молоді і спорту Ушомирської ОТГ та Черевку М.І. – заступнику директора Ушомирської ДЮСШ.

Ці нагороди, вручені в урочистій обстановці в переддень свята. Яскравий прояв дієвого піклування органів влади за сьогодення і майбутнє кожного покоління жителів району, це успішне вирішення загально-суспільних питань, орієнтованих на розвиток фізичної культури та спорту на державному рівні.

Сектор культури, молода та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь