Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про запровадження карантинного режиму по регульованому шкідливому організму західному кукурудзяному жуку та заходи боротьби з ним

Дата: 17.09.2020 10:14
Кількість переглядів: 734

Відповідно до ст.6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», ст. 33, 34 Закону України «Про карантин рослин», на підставі подання Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області про виявлення регульованого шкідливого організму: західного кукурудзяного жука (Diabroticavirgifera), на присадибних ділянках громадян с. Ходачки Коростенського району та з метою локалізації та ліквідації шкідливого організму Розпорядженням голови Коростенської РДА від 16.09.2020 року:

Фото без опису

  • Запроваджено карантинний режим по західному кукурудзяному жуку(Diabroticavirgifera), на присадибних ділянках громадян с. Ходачки Коростенського району Житомирської області з 16.09.2020 року на загальній площі 2,0 га.
  • Затверджено заходи по локалізації та ліквідації вогнищ карантинного організму західного кукурудзяного жука(Diabroticavirgifera), на присадибних ділянках громадян с. Ходачки Коростенського району, що додаються.

Особи, які здійснюють господарську діяльність, пов’язану з виробництвом, зберіганням, переробкою, транспортуванням на території карантинної зони, зобов’язані:

1) виконувати фітосанітарні правила та здійснювати фітосанітарні заходи;

2) виконувати розпорядження органів Держпродспоживслужби;

3) здійснювати вивезення або ввезення об'єктів регулювання у карантинну зону за наявності карантинних сертифікатів.

Строк дії карантинного режиму запроваджено з моменту набрання чинності цього розпорядження до остаточного знищення вогнищ західного кукурудзяного жука (Diabroticavirgifera), на даній території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь