Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про інститут агроекології та природокористування пропонує послуги незалежної лабораторії з оцінки посівних якостей насіння

Дата: 17.09.2020 12:52
Кількість переглядів: 468

Інститут агроекології та природокористування є провідною науково-дослідною установою з питань визначення наукових засад державної політики в галузі агроекології, економіки, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища.

Фото без опису

Інститут займається системними спостереженнями за природними ресурсами агросфери, комплексною оцінкою їх стану, розробленням еколого-економічних основ механізмів реалізації сталого розвитку агропромислового виробництва, землекористування і сільських територій. В Інституті функціонує незалежна лабораторія екології насінництва, акредитована Національним агентством з акредитації, яка надає послуги з оцінки посівних якостей насіння.

Вартість робіт за домовленістю, в залежності від площ, кількості сільськогосподарських культур та інших параметрів досліджень.

З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті: www.agroeco.org.ua або за телефонами (044)-526-23-38, (044)-522-67-55

Інформація управління регіональної діяльності

Коростенської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь