Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зробимо Україну чистою разом!

Дата: 18.09.2020 15:44
Кількість переглядів: 581

«Зробимо Україну чистою разом!» - під таким гаслом щороку в Україні проходить весняна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку. 

Фото без опису

Метою цього проекту є формування у населення України культури дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, об’єднання громади, влади, бізнесу та ЗМІ для ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

У рамках акції в усіх куточках України відбувається з прибирання, проходять велопробіги, еко-квести, перегляд «зелених» фільмів, висадження дерев та квітів, благоустрій майданчиків, еко-форуми, майстер-класи, польові кухні та змагання на найбільшу кількість зібраного сміття за 1 секунду тощо.

Цього року на Житомирщині долучитись до акції можна буде не тільки в своєму населеному пункті (селі, селищі чи місті), але й завітати до Житомирського міському гідропарку, де 19 вересня о 10.00 український екологічний рух (частина всесвітнього руху «Let’s Do It! World») «Let’s do it, Ukraine!» організовує масове прибирання території парку.

Тож запрошуємо жителів Коростенського району взяти участь у всеукраїнській акції "Зробимо Україну чистою разом!". Фотографії, відеозаписи вашої участі ви можете надсилати на адресу старшого інспектора відділу інфраструктури, енергетики та захисту довкілля, інформаційних технологій та цифрового розвитку zmi@krstrda.zht.gov.ua з темою "Акція", а ми їх розмістимо на офіційній сторінці Коростенської РДА та в соціальних мережах Фейсбук та Твіттер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь