Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Любов Барановська: Повертаючи дітей в біологічні сім’ї, створюємо умови та підтримуємо їх

Дата: 19.09.2020 10:19
Кількість переглядів: 826

На виконання Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей з метою реінтеграції дітей із закладів інституційного доглчду та виховання дітей в біологічні сім'ї Коростенський районний центр соціальних служб продовжує здійснення соціальної роботи.

Фото без опису 

Так, фахівець із соціальної роботи районного центру соціальних служб Марина Невмержицька взяла під соціальний супровід сім 'ю, що перебуває у складних життєвих обставинах, дитина з якої перебувала в КНП "Житомирський обласний спеціалізований будинок дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків".

В рамках соціального супроводу в житловому будинку сім' ї було проведено косметичний ремонт: побудовано пічне опалення, поклеєно шпалери, пофарбовано вікна, стіни, впорядковано домашні речі, підготовлено спальне місце для дитини.

Марина Невмержицька брала активну участь у  підготовці житлового будинку до повернення дитини, допомогаючи батькам фізично: клеїла шпалери, фарбувала стіни.

17 вересня за безпосередньої участі фахівця із соціальної роботи Марини Невмержицької дитину було повернуто в біологічну сім'ю.

Сім'я і надалі перебуватиме під  оціальним супроводом, отримуватиме комплекс соціальних послуг відповідно до потреб.

Впровадження в Україні успішних підходів із світової практики захисту прав дитини спрямовуються на підтримку сім'ї, створення умов для виховання та розвитку дітей в сім'ї або в середовищі, максимально наближеному до сімейного.

"Повертаючи дітей в біологічні сім’ї, ми перш за все створюємо відповідні  умови та підтримуємо їх в подальшому", -  підсумовує проведену роботу директор районного  центру соціальних служб Любов Барановська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь