Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумковий брифінг Житомирської ОДА станом на 21 вересня щодо ситуації з коронавірусом в області. ВІДЕО

Дата: 21.09.2020 13:23
Кількість переглядів: 518

Станом на 10.30 на Житомирщині діагноз COVID-19 підтверджено у 5059 осіб, з яких 71 – за минулу добу. 

Про це йшлося сьогодні, 21 вересня, на щотижневому підсумковому брифінгу облдержадміністрації щодо ситуації з коронавірусом у Житомирській області за участю заступниці голови ОДА Наталії Остапченко та начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика.

“З моменту проведення останнього брифінгу кількість нових випадків захворювання на коронавріусну інфекцію становить 696. Всього від ускладнень, викликаних COVID-19, в області померла 91 особа. Подолали хворобу вже 2490 жителів Житомирщини”, – зазначила Наталія Остапченко.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик поінформував, що станом на сьогодні в Житомирській області зберігається висока захворюваність на коронавірусну інфекцію. Так, на стаціонарному лікуванні з діагнозом COVID-19 знаходяться 298 пацієнтів. Шість пацієнтів перебувають на штучній вентиляції легень, 40 осіб – на кисневій підтримці. Серед тих, хто захворів на коронавірусну інфекцію, 356 медичних працівників та 284 дитини. Важких серед них немає.

З огляду на стрімко зростаючу кількість нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію заступниця голови ОДА в черговий раз наголосила на необхідності суворого дотримання жителями області протиепідемічних заходів.

Зверніть увагу! Житомирська ОДА проводитиме підсумкові онлайн-брифінги щодо ситуації з коронавірусом у Житомирській області лише у понеділок о 10:30. Кожен може дивитися трансляцію брифінгу в режимі реального часу на сторінці Житомирська ОДА у Фейсбуці.

Представники ЗМІ можуть надсилати запитання не пізніше 09.00 дня проведення брифінгу у Viber-групу або за номером телефону: (067) 399-23-84.

Нагадаємо, що з 14 вересня в Україні діє новий розподіл на рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь