Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенському районі відзначили юного героя-рятівника

Дата: 24.09.2020 11:04
Кількість переглядів: 584

24 вересня в кабінеті голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка за участі голови Горщиківської сільської ради Анатолія Шишковського, в.о. старости Давидківської сільської ради Володимира Вигівського, начальника Коростенського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Житомирській області, полковника служби цивiльного захисту Сергія Рудзіка, представників ЗМІ грамотами Коростенської районної державної адміністрації та Коростенської районної ради, Горщиківської сільської ради, Коростенського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Житомирській області було відзначено юного рятівника з села Дружбівка Коростенського району Віктора Іващенко.

Фото без опису

Також Віктора було відзначено цінними подарунками, а саме сучасними бездротовими навушниками з рук Юрія Тарасюка, мобільним телефоном особисто від Анатолія Шишковського та солодощами від Сергія Рудзіка.

Фото без опису

Нагадаємо, що взимку цього року хлопець під час пожежі в житловому будинку врятував 88-річну бабусю, яка самостійно не пересувалася.

Фото без опису

У день професійного свята – Дня рятівника – у Львівському університеті безпеки життєдіяльності відбулося нагородження лауреатів Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник 2020 року».

Фото без опису

Приємно відзначити, що серед десяти лауреатів акції, десяти сміливих та небайдужих українців, що отримали цінний подарунок особисто з рук Президента України Володимира Зеленського та диплом лауреата Акції від Голови ДСНС Миколи Чечоткіна, був і житель Коростенського району – Віктор Іващенко.

Фото без опису

Для нашого району така подія дійсно важлива, адже нагородження лауреатів Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року» саме з Коростенського району відбулось вперше. Нині юний герой думає про своє подальше життя та навчання. Вагається між професією поліцейського чи пожежного. Адже під час вручення нагороди в місті Львів його запросили після закінчення школи на навчання у вищий навчальний заклад аби стати вже професійним пожежним-рятувальником.

Фото без опису

Вітаємо нашого героя-земляка і зичимо подальших життєвих звершень!

Фото без опису

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь