Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Районний центр соціальних служб сприяє вирішенню проблемних питань сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 25.09.2020 11:34
Кількість переглядів: 848

Соціальна робота районного центру соціальних служб спрямована на соціальну підтримку сімей, які перебувають на обліку в Центрі як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах. Центром здійснюються соціальні заходи,  спрямовані на  розв’язання життєвих проблем,що виникли в сім’ях,  запобігання появі нових проблем, подолання чи мінімізацію складних життєвих обставин, збереження біологічної родини.

Фото без опису

З метою здійснення соціальної роботи з сім’ями,  які перебувають у складних життєвих обставинах, директором районного центру соціальних служб Любов’ю Барановською  24 вересня  проведено виїзд у населені пункти району: Злобичі, Граби, Мелені, Шершні.

Відвідано сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, перевірено умови їх проживання. В сім’ях проведено соціальну роботу  щодо відповідального виконання  батьками батьківських обов’язків, недопущення зловживання алкогольними напоями,  налагодження санітарно-гігієнічних умов проживання, відвідування дітьми школи, належного догляду за дітьми, підвищення виховного потенціалу сім’ї  тощо. Особливу увагу приділено питанню  підготовки  сімей до осінньо-зимового періоду: забезпеченість  паливом та продуктами харчування. Надано гуманітарну допомогу речами домашнього вжитку та одягом сім’ї з с. Граби, в домогосподарстві якої трапилася пожежа, та сім’ї з с. Шершні, яка знаходиться в скрутному матеріальному становищі.

Районний центр соціальних служб  буде сприяти вирішенню проблемних питань, які є на даний час у відвіданих сім’ях.

Коростенський районний центр соціальних служб


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь