Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Усиновлення дитини - це щастя, а не таємниця!

Дата: 28.09.2020 11:17
Кількість переглядів: 574

Усиновлення дитини – це непростий крок у житті родини. Як правило, рішення про усиновлення дитини дається подружжю нелегко. Інколи на це йдуть роки. Однак слід зазначити, що активність громадян України, які бажають усиновити дитину, дуже висока. Впродовж останніх років про усиновлення багато та відкрито говорять. Ця тема вийшла із зони табу. Якщо раніше люди, які усиновили дитину, соромилися про це говорити, то зараз це стало звичайною справою. Змінилося ставлення суспільства до усиновлення. Нарешті усі зрозуміли: усиновлення – це лише спосіб появи дитини в родині. Після усиновлення ні для дитини, ні для батьків немає ніякого значення, як вони знайшли одне одного. Головне, що у батьків з’явилась дитина, а у дитини - мама і тато.

Фото без опису

30 вересня, в день християнського свята Віри, Надії, Любові і матері їх Софії, в Україні відзначається День усиновлення.

Це свято було запроваджено Указом Президента України у 2008 році. Це свято – вітання дітям, які попри всі негаразди, знайшли сім"ї, які їх не народжували, але їх люблять. Це свято – є свідченням поваги до сімей, які виховують усиновлених, прийомних, підопічних дітей.

Можливо у вас промайнула думка усиновити дитину чи колись була мрія це зробити – не відкидайте її далеко. На сьогоднішній день в службі у справах дітей Коростенської РДА на обліку з усиновлення перебуває 35 дітей . Зробіть цей важливий крок – пустіть у  свій дім радість! Хай в ньому лунає веселий сміх і проходять безтурботні роки дитинства. І знайте, немає більшого на світі щастя, коли вже дорослі діти обнімають тебе і кажуть: «Мамо! Я тебе люблю!» Не позбавляйте себе радості стати батьками, адже багато обездолених діток чекають на вас і теж мріють про казку.  На вас чекають за адресою : вул. І.Франка, 5 , м. Коростень, тел.. : 4-23-65.

Служба у справах дітей Коростенської РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь