Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо до участі у міжнародній виставці збору та переробки побутових та промислових відходів Управління відходами 2020

Дата: 28.09.2020 11:33
Кількість переглядів: 572

6-7 жовтня у м. Київ, компанія «Бізнес-Форум» проводить наступні заходи:

  • Галузеву виставку обладнання і технологій для збору та переробки муніципальних і промислових відходів “Waste Management 2020”
  • Галузеву виставку обладнання та технологій для поводження з муніципальними та промисловими стічними водами “Waste Management 2020”
  • Галузеву виставку обладнання, технологій та матеріалів для будівництва та експлуатації гідротехнічних споруд і водних об’єктів «Hydro Engineering 2020».

Виставки відбудуться водночас та паралельно за адресою проведення: ВЦ «АККО Інтернешнл», проспект Перемоги, 40-Б (парк Пушкіна).

Фото без опису

         Пропонуємо підтримати присутністю або участю:

  • Панельну дискусію «Формування ефективної політики в сфері поводження з природними ресурсами країни». До участі запрошуються профільні законодавчі, контролюючі, виконавчі органи влади, промислові підприємства, які відіграють величезну роль у вирішенні розвитку галузі та регулюванні впливу на навколишнє середовище.
  • Круглий стіл «Розробка регіональних планів управління відходами: основні проблеми та шляхи їх вирішення». До обговорювання запрошуються: представники профільних Міністерств, обласних державних адміністрацій ,розробники регіональних планів та експерти
  • Спеціальні сесії та семінари, що присвячені питанням законодавчого, фінансового і технологічного регулювання у сфері поводження з природними ресурсами.

Форум є професійною платформою для проведення ділових та змістовних переговорів між фінансово-інвестиційними структурами, органами місцевого і державного управління, постачальниками техніки, обладнання та технологій.

Посилання на сайт заходу http://wm-expo.com/

Менеджер проекту: 056 794 33 94, 0677468547

Інформація управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь