Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щиро вітаємо з Днем усиновлення! ВІДЕО

Дата: 30.09.2020 08:00
Кількість переглядів: 513

Усиновлення дитини – благородна, свята справа. Символічно, що цей день припадає на велике православне свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Сьогодні захист прав та інтересів дітей є одним із пріоритетів державної політики України. Але турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча, бо саме в сім’ї закладаються основи фізичного і духовного здоров’я дитини, формуються її життєві цінності.

Щиро вітаємо з Днем усиновлення прийомних батьків: Бойко Олену Василівну, Бойко Валерія Павловича, Кособокову Валентину Іванівну, Кособокова Олександра Федоровича, Севрук Світлану Віталіївну, Севрука Юрія Миколайовича, Олех Лідію Іванівну, Олеха Леоніда Миколайовича, Стужук Наталію Миколаївну, Стужука Сергія Івановича, батьків-вихователів − Грицюк Людмилу Валентинівну та Грицюка Михайла Івановича!

Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги. Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Нехай повниться дитячим щасливим сміхом Ваша домівка, нехай ростуть здоровими і успішними діти. Нехай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця!

Любов Барановська,

директор Коростенського районного центру соціальних служб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь