Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пріоритетом Уряду у сфері євроінтеграції є створення нових можливостей для українського бізнесу, – Прем’єр-міністр

Дата: 01.10.2020 10:02
Кількість переглядів: 286

Важливим пріоритетом у сфері євроінтеграції для Уряду є створення нових можливостей для українського бізнесу, зокрема в торгівлі та секторальній співпраці. Це буде важливим питанням порядку денного Саміту Україна-ЄС, що відбудеться 6 жовтня в Брюсселі. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету Міністрів 30 вересня.

Фото без опису

За підсумками засідання Уряд затвердив проєкти трьох угод між Україною та Європейським Союзом: «Кліматичний пакет для стабільної економіки: (САSЕ) в Україні», «Програма ЄС «Міцні регіони», «Механізм розвитку громадянського суспільства України».

Прем’єр-міністр зауважив, що загальна сума угод становитиме 60 млн євро, які будуть спрямовані на допомогу малому й середньому бізнесу в контексті його екологізації, підтримку східних регіонів України, розвиток громадянського суспільства.

«10 млн євро в рамках Угоди «Кліматичний пакет для стабільної економіки в Україні» будуть спрямовані на різні заходи із розвитку ресурсно ефективної, чистої та конкурентоспроможної економіки. 30 млн євро підуть на допомогу регіонам, зокрема для подолання негативних наслідків пандемії», — зазначив Денис Шмигаль.

Ще 20 млн євро будуть спрямовані на розвиток сприятливого середовища для роботи громадянського суспільства та залучення його до політичних процесів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь