Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Брифінг голови Коростенської РДА Юрія Тарасюка щодо питань запобігання розповсюдження інфікування короновірусною хворобою в Коростенському районі

Дата: 02.10.2020 13:06
Кількість переглядів: 495

Сьогодні голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк вперше за час всеукраїнського карантину провів брифінг на тему: «Запобігання розповсюдження інфікування короновірусною хворобою в Коростенському районі».

Фото без опису

Дотримуючись всіх карантинних заходів в залі засідань Коростенської районної ради зібрались керівники окремих структурних підрозділів районної державної адміністрації – напрямків освіти, культури та соціального захисту населення, представник поліції, а також керівники  закладів медицини та сільські голови району, представники ЗМІ.

Юрій Тарасюк поінформував присутніх на скільки збільшилася кількість інфікованих в Україні та на Коростенщині; яка нині ситуація із заповненістю міської та районної лікарень; попередив про перевірки на дотримання протиепідемічних правил, а також наголосив увагу на важливості інформування населення на місцях про відповідальність за недотримання цих правил.

Фото без опису

«На сьогоднішній день ситуація із захворюванням на COVID-19  в Україні дуже складна. Я закликаю всіх і кожного бути відповідальним. Особливо прошу звернути увагу жителів району на дотриманні карантинних норм. Також хочу звернутись до керівників установ, організацій та політичних сил. Напередодні виборів у всіх вас може виникнути бажання зібрати колективи, громадськість заради проведення передвиборчої агітації. Пам’ятайте, що велике скупчення людей для вас і вашої політичної діяльності – це ризик захворіти на досить важку хворобу для тих людей, яких ви сьогодні збираєте», – зазначив голова районної державної адміністрації.

В свою чергу начальник з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Тетяна Біляченко відзначила, що за порушення за порушення норм, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19, встановлено адміністративну та посилено кримінальну відповідальність!   

Старший інспектор управління регіональної діяльності райдержадміністрації Наталія Колєнова нагадала, що на офіційному сайті Коростенської РДА постійно висвітлюється актуальна інформація щодо стану захворюваності на короновірус в Україні та в Житомирській області та запропонувала в разі потреби допомогу сільським головам в проведенні серед жителів району додаткової інформаційної кампанії.

Управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь