Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Власне житло є хорошим стартом у самостійне, доросле життя

Дата: 05.10.2020 11:13
Кількість переглядів: 813

В межах виконання районної цільової соціальної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2018-2022 роки, за рахунок коштів, виділених у якості співфінансування з обласного, районного та місцевого (Сингаївська сільська рада) бюджетів (всього на загальну суму 173,9 тис. грн.) придбано соціальне житло в с. Грозине Коростенського району особі з числа дітей-сиріт Анастасії Лукашенко.

Фото без опису

Дівчина перебувала під опікою своєї рідної бабусі Надії Онуфріївни. Закінчила Грозинську гімназію. Здобула вищу освіту в Національному університеті харчових технологій. А відтепер, завдяки районній соціальній програмі, забезпечена житлом.

Фото без опису

До цієї серйозної та надзвичайно клопіткої справи було докладено чимало зусиль працівників служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації: пошук комфортного та затишного житла, зустрічі з продавцями, огляд запропонованих варіантів. збір необхідних документів тощо. І все це дало хороший результат.

Фото без опису

Вручити ключі від квартири привітати Анастасію та її бабусю сьогодні завітали голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, начальник районної служби у справах дітей Олена Онищук та головний спеціаліст служби Аліна Максименко, Сингаївський сільський голова Володимир Антонюк, а також представники ЗМІ.

«Сьогодні у нас приємна місія – ми вручаємо ключі від квартири і вітаємо Анастасію. Від усієї душі зичимо їй затишного, сімейного щастя у новій оселі, адже власне житло є хорошим стартом у самостійне, доросле життя», – прокоментував подію Юрій Тарасюк.

Варто відзначити, що за останніх 5 років було придбано за цією програмою житло для 3 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Маємо надію, що ця цифра збільшиться. Адже піклування про дітей з вище зазначених категорій є пріоритетним для влади.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь