Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Профільний парламентський комітет створив робочу групу з питань впровадження децентралізації

Дата: 05.10.2020 11:54
Кількість переглядів: 518

Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування створив постійно діючу робочу групу з питань впровадження реформи децентралізації влади в Україні. 

Фото без опису

Крім народних депутатів, до засідання робочої групи залучатимуть представників Уряду, всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, українських та міжнародних експертів.

«Мінрегіон вітає створення такої групи, яка, сподіваємося, стане майданчиком для ретельного опрацювання законопроектів, необхідних для продовження реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади – децентралізації. Прийняти ці законопроєкти треба не пізніше, ніж до кінця листопаду цього року. Отже строки дуже стислі. Віримо, що створення робочої групи такого рівня дозволить швидко доопрацювати, зареєструвати і прийняти усі важливі для учасників реформи законопроекти, головні з яких вже розміщені на сайтах Мінрегіону та «Децентралізація», – прокоментував заступник Міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода.

Керівник робочої групи  – голова комітету Андрій Клочко, заступники керівника – народні депутати Олександр Корнієнко та Віталій Безгін.

Перше засідання Робочої групи, де буде детально розглянутий проєкт закону про місцеві державні адміністрації, відбудеться вже 06 жовтня – детальніше.

Ознайомитися з текстами законопроєктів та дізнатися більше про перебіг їх обговорення можна у спеціальній рубриці «Зміни до законодавства» порталу «Децентралізація».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь