Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Низький уклін за чуйне серце!

Дата: 06.10.2020 10:57
Кількість переглядів: 952

Є серед нас люди чиє серце і душа настільки великодушні, відкриті та люблячі, що не можуть залишити іншого сам на сам з бідою та життєвими проблемами. Є серед нас люди, які роблять добро тихо, без зайвого галасу, не претендуючи на подяку та розголос їх благодійних справ.

Проте говорити і писати про них варто. Адже вдячність людська дає таким людям крила і розуміння того, що вони все роблять правильно, йдуть вірним шляхом і дарують іншим часточку свого тепла, свого відкритого чуйного серця і своєї співчутливої душі.

Фото без опису

Сьогодні хотілось би розказати саме про таку чуйну і сердечну людину. Знайомтесь, Марія Михайлівна Приймак. Приємна жінка, лагідна матуся, ніжна бабуся в житті та приватний підприємець м. Коростень, яка багато років співпрацює з Коростенським районним центром соціальних служб.

Марія Михайлівна по можливості надає для сімей Коростенського району, які опинились в складних життєвих обставинах нове взуття різних розмірів. Часто-густо допомагає взуттям дітям-школярам, взуває в новенькі сучасні моделі дівчат-випускниць з вищезазначених категорій. Для таких родин це неабияка допомога.

Так, нещодавно Марія Приймак зустрілась з директором Коростенського районного центру соціальних служб Любов’ю Барановською та вкотре передала партію взуття для тих, хто цього найбільше потребує.

В свою чергу Любов Барановська подякувала за співпрацю з центром та постійну підтримку жителів району.

«Завдячуючи саме таким небайдужим людям, благодійникам, наш центр сьогодні має можливість допомогти сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах.

Тож, шановна Марія Михайлівна, міцного здоров’я, довголіття, процвітання Вашій справі, родинного добробуту, затишку та тепла. Хай сторицею до Вас повертаються всі добрі справи! Хай береже Вас Господь і дарує щасливу жіночу долю! Низький уклін Вам за чуйне серце!», – підсумувала зустріч директор центру соціальних служб Любов Барановська.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь