Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безпека, комфорт та затишок – запорука успішної роботи навчальних закладів району

Дата: 07.10.2020 12:07
Кількість переглядів: 694

З приходом золотої осені Михайлівський ДНЗ «Сонечко» задзвенів дитячими голосами, сміхом, веселими піснями. Нарешті наш колектив зміг знову огорнути любов'ю та піклуванням найменших і найважливіших – дітей, маленьких українців.

Важливим фактором для роботи дошкільного навчального закладу є його підготовка до зустрічі дітей, проведення ремонтних робіт та облаштування прилеглої території ДНЗ.

Багато років в нашому садочку одним із гострих питань безпеки перебування на спортивному майданчику дітей та дорослих була аварійна бетонна огорожа. І куди ми не звертались, в які б двері не стукали, на жаль, завжди чули тільки обіцянки або відмовки.

Вирішення проблеми прийшло з новим очільником Коростенського району. Вступивши на посаду голови Коростенської районної державної адміністрації, Юрій Тарасюк завітав до нашого ДНЗ для ознайомлення з роботою та визначення нагальних проблем. Саме тоді він не просто пообіцяв вирішити питання аварійної огорожі, але й залучив до цього відповідальних представників лісового господарства району та місцевого аграрія.

Завдяки цьому вже за місяць після звернення до садочка були доставлені готові матеріали на нову огорожу від Державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство» (директор – Бадзян Володимир Володимирович), а навесні цього року демонтаж важкої аварійної огорожі провели працівники ТОВ «Ниви Полісся» (керівник Матерянський Олександр Анатолійович).

Нині ситуація значно змінилась. На місці аварійної бетонної огорожі силами батьків вихованців та працівників дошкільного навчального закладу встановлено нову дерев'яну, також обгороджено і службове подвір’я котельні садочка. В подальшому колектив працівників ДНЗ має на меті встановити павільйон для дітей, де можна буде проводити різноманітні навчальні та святкові заходи з дітьми та їх батьками.

Проблема аварійної огорожі зрушила з місця й інші наболілі питання закладу. Так, за фінансової підтримки директора ТОВ «Ниви Полісся» Олександра Матерянського в нашому ДНЗ збудовано каналізаційну систему службових приміщень: харчоблоку, пральні, службового туалету; зроблено косметичний ремонт приміщень та ігрових майданчиків.

Ми щиро хочемо подякувати сьогодні голові Коростенської районної державної адміністрації Юрію Тарасюку, директору Державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство» Володимиру Бадзяну та керівнику ТОВ «Ниви Полісся» Олександру Матерянському за турботу і чуйність, за розуміння і підтримку. Дякуємо працівникам ДНЗ та батькам наших вихованців за максимум докладених зусиль в проведенні робіт з благоустрою території та проведенні поточних ремонтів ДНЗ.

Щиро дякуємо вам за неоціненну допомогу у створенні безпеки, комфорту та затишку для дітей нашого садочку. Адже це головне для успішної роботи навчальних закладів району. Нехай ваша щира любов до рідної землі примножує благополуччя, а людська вдячність буде нагородою за вашу людяність.

Завідуюча Михайлівським ДНЗ «Сонечко»

Галина Юхименко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь