Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пільговики, яким надаються пільги на житлово-комунальні послуги, мають можливість отримати залишки невикористаних коштів

Дата: 19.10.2020 10:18
Кількість переглядів: 667

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2019р. № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» (зі змінами) пільговики, яким надаються пільги на житлово-комунальні послуги у грошовій безготівковій через АТ «Ощадбанк» мають можливість отримати залишки невикористаних коштів, які утворилися станом на 1 червня.

Фото без опису

Залишки коштів перераховуються на поточні рахунки пільговиків, відкриті в «Ощадбанку», про що банк інформує пільговика шляхом надсилання смс-повідомлень на мобільні телефони (у разі наявності інформації про номер мобільного телефону). Якщо відсутній відкритий поточний рахунок в АТ «Ощадбанк», пільговику потрібно звернутися із заявою до банку про його відкриття.

Залишки коштів, за якими не було звернень пільговиків щодо їх виплати, після 20 грудня 2020 року протягом двох робочих днів повертаються на рахунок Міністерства соціальної політики України.

Детальну інформацію з даного питання можна отримати у спеціалістів управління соціальної політики райдержадміністрації за телефоном 4 22 61.

Лілія Ситнік,

начальник управління соціальної політики

Коростенської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь