Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З 26 жовтня «червоний» рівень епіднебезпеки діятиме у 100 адмінодиницях

Дата: 23.10.2020 12:24
Кількість переглядів: 347

До «червоного» рівня епідемічної небезпеки з 26 жовтня буде віднесено 100 адміністративних одиниць, тоді як наразі він діє у 68 містах та районах. Відповідне рішення прийняла Державна комісія з питань ТЕБ та НС на своєму засіданні 23 жовтня. Про це повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов за підсумками засідання комісії.

Фото без опису

????«Жоден обласний центр не потрапив до «зеленого» рівня. А до «червоного» рівня віднесено 100 адміністративних одиниць: усі 15 адміністративних одиниць Луганської області через перевищення показника зайнятості ліжок у 75% 5 днів поспіль та додатково 85 адміністративних одиниць з 18 регіонів України через перевищення показника захворюваності за останні 14 днів у 320 осіб на 100 тисяч населення», - зазначив очільник МОЗ.

????Зокрема, до 9 обласних центрів, в яких встановлено «червоний» рівень, потрапили ще два - Рівне та Миколаїв. Отже, він діятиме у 11 обласних центрах: Чернівцях, Рівному, Хмельницькому, Чернігові, Харкові, Сєвєродонецьку, Миколаєві, Полтаві, Сумах, Івано-Франківську та Тернополі.

????До «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки віднесено 437 адміністративних одиниць, що на 37 більше, ніж минулого тижня. Зокрема, він діятиме у 12 обласних центрах: Вінниці, Луцьку, Житомирі, Львові, Дніпрі, Краматорську, Ужгороді, Запоріжжі, Одесі, Херсоні, Черкасах та у Києві.

????«Жовтий» рівень епідемічної небезпеки буде діяти у 53 адміністративних одиницях. До «зеленого» рівня епідемічної небезпеки віднесено 27 адміністративних одиниць, тоді як тиждень тому він був встановлений у 54 містах та районах.

??Максим Степанов звернувся до місцевих органів влади та уповноважених контролюючих органів з проханням посилити контроль щодо дотримання обмежувальних заходів, встановлених у регіонах відповідно до рівня епідемічної небезпеки.

Ознайомитися з оновленим поділом регіонів за рівнями епіднебезпеки та запровадженими обмеженнями можна на офіційних сайтах Кабінету Міністрів та МОЗ.

????Нагадаємо, уряд 13 жовтня прийняв зміни до умов адаптивного карантину, зокрема в національні індикатори визначення рівня карантинних обмежень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь