Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фотоконкурс «Рідний край – моє Полісся»

Дата: 27.10.2020 12:54
Кількість переглядів: 729

З метою творчої, пізнавальної та соціальної активності жителів області, розвитку художнього та естетичного смаку, виявлення і підтримки талановитих майстрів, створення сприятливих умов для подальшого розвитку візуального мистецтва та мистецтва фотографії, поширенню кращих традицій фотомайстерності для створення якісного візуального продукту департамент культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації спільно з обласним Центром народної творчості оголосили про проведення фотоконкурсу «Рідний край – моє Полісся», темою якого цього річ є «Українська хустка».

Фото без опису

До участі в конкурсі запрошуються всі бажаючі фотомайстри без вікових обмежень. Фотоконкурс проводиться в номінаціях: портрет, сюжет, «Хустка з бабусиної скрині» (фото з традиційною автентичною хусткою). В усіх номінаціях головним атрибутом є хустка. Конкурсант може взяти участь лише в одній номінації.

Учасник Фотоконкурсу подає на розгляд журі до 5 фото, як кольорових, так i чорно-білих. Фотосерії, фотонариси, об’єднані єдиним задумом, вважаються за одну роботу.

Роботи подаються в електронному вигляді у форматі JPG до 3МВ, серед яких будуть обрані кращі, що будуть представлені в експозиціі підсумкової фотовиставки. Конкурсні роботи підписувати: прізвище, ім’я, по-батькові, назва фото, номінація.

Для участі у фотовиставці, за рішенням журі, учасник подає друковані на фотопапері роботи, розміром 30х40 см без рамок i паспарту.

Беручі участь у Фотоконкурсі, учасники надають право організаторам на використання поданих фоторобіт для популяризаціі фотоконкурсу «Рідний край — мое Полісся», але з обов'язковим зазначениям ім’я автора.

Заявки на участь надсилати на електронну адpecy КУ«Житомирський обласний центр народної творчості» ЖОР, ztfolkart@gmail.com, контакт. тел.: (0412)47-03-86, моб. тел.: 0987792225 – Дударчик Діна Василівна, до 30 жовтня 2020 року.

Разом із заявкою керівники та окремі учасники надсилають копію паспорта (1-3 стор.), копію ідентифікаційного коду (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомили про це відповідні орган податкової служби i мають відмітку в паспорті) за наявності.

Конкурсні фотороботи, що подаються в електронному вигляді, нaдcилaти на гул-диск http://sur1.1i/fsaw до 30 жовтня 2020 року.

Друковані роботи, обрані журі для підсумкової фотовиставки, надсилати на адресу: КУ «Житомирський обласний центр народної творчості» ЖОР, Житомир, вул. Трипільська 5, 10003.

За довідками звертатись за тел.4 -10-76, сектор культури , молоді та спорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь