Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перерозподіл коштів дозволить реалізувати незавершений проєкт щодо діагностики онкологічних захворювань у наступному році

Дата: 28.10.2020 10:56
Кількість переглядів: 343

Рішення Міжвідомчої комісії з питань державних інвестиційних проєктів щодо перерозподілу коштів для проєкту “Удосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань в Україні” дозволяє забезпечити його повну реалізацію у наступному році.

Фото без опису

Уряд за ініціативи Міністра охорони здоров’я Максима Степанова підтримав рішення Комісії щодо перерозподілу коштів з необхідністю передбачення цих коштів для завершення даного проєкту у 2021 році.

З цією метою Мінекономіки внесено постанову, яка забезпечить виконання цього рішення у наступному році. Рішення про перерозподіл буде погоджено бюджетним комітетом.

Додатково зазначимо, що рішення Комісії про перерозподіл було прийнято на підставі моніторингу реалізації проєкту у 2020 році (сума використаних коштів за 8 місяців поточного року становить 0,4%) і неможливості реалізації цього проєкту у 2020 році.

Усі рішення щодо перерозподілу коштів приймаються Міжвідомчою комісією з питань державних інвестиційних проєктів, яка складається  з 8 членів Уряду та 17 народних депутатів членів Комітету ВРУ з питань бюджету. Останнє засідання Комісії відбулося 29 вересня 2020 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь