Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Михайло Федоров: понад 50 тисяч ФОП відкрито онлайн на порталі Дія у 2020 році

Дата: 28.10.2020 13:34
Кількість переглядів: 313

“Мінцифра плідно співпрацює з Державною податковою службою. Разом ми змогли запустити та перезапустити онлайн-послуги для ФОП та ТОВ. На сьогодні в Україні доступна найшвидша реєстрація бізнесу — за 15 хвилин можна відкрити ФОП на порталі Дія, не виходячи з дому. Понад 50 тисяч ФОП у 2020 році вже відкрито онлайн”, — повідомив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час спільного брифінгу Мінцифри з Державною податковою службою.

Фото без опису

Головне з брифінгу "Нові цифрові можливості для бізнесу в Україні”:

??Бізнес активно переходить в онлайн. Рік тому лише 4-6% приватних підприємців в Україні розпочинали онлайн. Наразі ця цифра становить 50%.

??За пів року існування послуги створення та закриття ФОП онлайн нею успішно скористались понад 130 тисяч разів. Завдяки Дія у 2020 було відкрито більше 50 тисяч ФОП.

??Відкрити ФОП на порталі можна за 15 хвилин, а ТОВ до 30 хвилин.

??На порталі Дія доступна революційна послуга для реєстрації ТОВ. Мінцифра спростила процедуру — відтепер замість 88 полів у заяві залишилося лише 46. Замість 20 годин на оформлення документів — лише до 30 хвилин на подачу заяви онлайн.

??92% українців задоволені сервісом на порталі Дія.

??Сьогодні економія завдяки реєстрації бізнесу онлайн становить 17 млн грн на рік. Потенційно Україна може заощаджувати до 255 млн грн на рік.

??Мінцифра продовжує розвивати проєкт Дія.Бізнес. На платформі вже доступно 39 видів безкоштовних консультацій з будь-якого питання, яке стосується відкриття та ведення бізнесу. Безкоштовні консультації також можна отримати в офлайн-центрі Дія.Бізнес у Харкові та незабаром у Миколаєві. Згодом такі центри будуть відкриті по всій Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь