Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Коростенщині вшанували пам’ять визволителів України від нацистських загарбників

Дата: 28.10.2020 15:56
Кількість переглядів: 525

Сьогодні, в день 76-ої річниці звільнення України від фашистських загарбників, Україна згадує імена наших співвітчизників, які своєю мужністю і безкорисною любов’ю до Батьківщини, усіма силами, нерідко ціною власного життя, наближали день звільнення України від нацистської окупації.

Вшановуючи пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій нацистських загарбників, покладанням квітів та хвилиною мовчання біля Меморіалу загиблим воїнам по вулиці Івана Франка в м. Коростень та в селі Шатрище Коростенського району представники районної та міської влади, народний депутат України, голови районної та міської ветеранських організацій Коростенщини вшанували пам’ять загиблих в роки Другої світової війни.

Далі голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк спільно зі своїм заступником Артемом Майдаником, заступником голови Коростенської районної ради Віктором Кутішенком та головою Коростенської районної ради ветеранів Миколою Фещенком відвідали вдома учасників бойових дій району, подарували їм квіти та солодощі.

"Ми не маємо права сьогодні забувати подвиг наших дідів! Вони приклад для молоді як потрібно ставитись до своєї Батьківщини, до захисту рідної землі. На жаль, щоденно ряди ветеранів, учасників бойових дій Другої світової війни рідшають. Сьогодні їх, свідків та учасників тих історичних подій, в Коростенському районі залишилось не більше десяти. Ми низько вклоняємось кожному з них за їх ратний подвиг та самопожертву в ім’я миру в нашій Україні!", - підсумував цей святковий і сумний день водночас голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк.

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь