Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заява Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної щодо рішення Конституційного Суду та його ймовірного впливу на безвізовий режим, взаємини з ЄС і НАТО

Дата: 30.10.2020 15:40
Кількість переглядів: 284

Безвізу з ЄС бути! Є сили всередині країни, зацікавлені в тому, щоб зупинити європейську та євроатлантичну інтеграцію України, і водночас позбавити українців безвізу. Запевняю, їм це не вдасться!

Фото без опису

Обставини, в яких приймалися нещодавні рішення Конституційного Суду, викликають питання та обурення. Це ще один сигнал, що реформа судової гілки влади, над якою зараз триває робота з Венеціанською комісією, має бути доведена до логічного завершення. Сьогодні Президент Володимир Зеленський збирає термінове засідання РНБО задля вирішення відповідних питань.

Крім того, Президент уже заявив, що скористається своїм правом законодавчої ініціативи для відновлення ефективної роботи системи електронного декларування та відповідальності за порушення антикорупційного законодавства. Зі свого боку Уряд також вживає заходів, які унеможливлять зупинення уже розпочатих реформ, включаючи ті, що є основою для нашої європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Нагадую, що цей курс України до ЄС і НАТО є остаточним, невідворотним і закріплений в Конституції України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь