Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумковий брифінг Житомирської ОДА станом на 02 листопада щодо ситуації з коронавірусом в області. ВІДЕО

Дата: 02.11.2020 12:19
Кількість переглядів: 469

Станом на 10.30 на Житомирщині діагноз COVID-19 підтверджено у 15362 осіб, з яких 398 – за минулу добу. 

Про це йшлося сьогодні, 02 листопада, на щотижневому підсумковому брифінгу Житомирської ОДА щодо ситуації з коронавірусом у Житомирській області за участю голови ОДА Віталія Бунечка, в.о. начальника Управління охорони здоров’я ОДА Сергія Березовського та начальника Управління цивільного захисту та оборонної роботи ОДА Сергія Безносюка.

“Ситуація досить важка. Хочу нагадати, що відсьогодні діє новий епідемічний розподіл, згідно з яким 5 міст обласного значення та 13 районів віднесено до “червоної” зони. Це в свою чергу призвело до посилення карантинних обмежень”, — сказав Віталій Бунечко.

З огляду на стрімко зростаючу кількість нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію голова ОДА наголосив на неухильному дотриманні жителями області протиепідемічних заходів.

“Наразі силовиками буде посилено перевірки за дотриманням карантинних обмежень. Будуть складатися протоколи та накладатися штрафи. Бережіть себе і не наражайте на небезпеку інших”, — зауважив голова ОДА Віталій Бунечко.

Начальник Управління цивільного захисту та оборонної роботи ОДА Сергій Безносюк поінформував про обмеження, що діятимуть у населених пунктах Житомирщини, які потрапили до “червоного” рівня епідемічної небезпеки.

В.о. начальника Управління охорони здоров’я ОДА Сергій Березовський також доповнив, що в області зберігається рекордна кількість хворих на COVID-19 та велика заповненість ліжок у закладах охорони здоров’я, що не дає змоги послаблювати карантинні обмеження.

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь