Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Застосування та реалізація Угоди про асоціацію ЄС-Україна у сфері торгівлі

Дата: 02.11.2020 15:54
Кількість переглядів: 265

Платформа SheExports у партнерстві з дослідницькою компанією Gradus Research та аналітичним центром Advanter Group на замовлення Офісу з просування експорту України, в рамках проєкту «Застосування та реалізація Угоди про асоціацію ЄС-Україна у сфері торгівлі», що впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, проводить дослідження Business Index. Це системне опитування власників та керівників малого та середнього бізнесу, з метою виявлення впливу наслідків економічної кризи, пандемії COVID-19 та очікувань на 2021 року.

Фото без опису

Запрошуються представників малого та середнього бізнесу долучитися до опитування, за посиланням: https://web.gradus.app/business Учасники дослідження отримають доступ до повного аналітичного звіту кожної хвилі дослідження, в якій прийматимуть участь. Звіт буде до кінця грудня 2020 року на email, вказаний при реєстрації у дослідженні.

Результати дослідження будуть передані Кабінету Міністрів України, Офісу з просування експорту, профільним Міністерствам та іншим державним установам. Отримана інформація від представників малого та середнього бізнесу України буде врахована при плануванні програм державної підтримки та інших заходів стимулювання розвитку МСБ в Україні.

Також результати будуть використані для розробки Національної економічної стратегії України 2030, що готується Кабінетом Міністрів України спільно з Центром Економічного Відновлення.

Дослідження складатиметься із трьох хвиль і буде фіналізоване до кінця 2020 року. Запрошуємо представників малого та середнього бізнесу долучитися до опитування, за посиланням: https://web.gradus.app/business.

Учасники дослідження отримають доступ до повного аналітичного звіту кожної хвилі дослідження, в якій прийматимуть участь. Звіт буде до кінця грудня 2020 року на email, вказаний при реєстрації у дослідженні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь