Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітаємо зі Всесвітнім днем містобудування!

Дата: 08.11.2020 08:05
Кількість переглядів: 301

Всесвітній день містобудування (урбанізму) відзначається вже в більш ніж 30-ти країнах світу на чотирьох континентах. В цей день підкреслюється визнання і роль професійного планування і створення зручного та ергономічного міського середовища. Всесвітній день урбанізму являє собою чудову можливість поглянути на планування з глобальної точки зору. Крім того, в результаті розвитку міст і територій, ця подія акцентує увагу до сумління жителів і державних органів влади в питаннях дбайливого ставлення до впливу на навколишнє середовище.

Фото без опису

З нагоди свята вітаємо всіх, хто проетує, будує, створює архітектурну красу навколо нас. Особливі слова вітання на адресу спеціалістів відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Коростенської районної державної адміністрації.

Від щирого серця бажаємо вам нових успіхів, здійснення нових планів та очікувань, нових цікавих проектів, об'єктів, міцного здоров’я, успіхів і натхнення людям, які проектують та розбудовують наш рідний край! 

Нехай ваш професіоналізм та відданість своїй справі й надалі служать для розбудови та розвитку Коростенського району. Здоров'я вам, миру, злагоди, усіх життєвих благ та творчих злетів на шляху до реалізації нових проектів! Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Коростенщині - процвітання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь