Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні працівники культури! Дорогі мої колеги, самодіяльні артисти на майстри декоративно-ужиткового мистецтва!

Дата: 09.11.2020 10:03
Кількість переглядів: 395

Господь подарував нам ще один земний рік, ще один рік в професії і сьогодні, 9 листопада, ми з вами відзначаємо власне свято – День працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Фото без опису

І вперше за багато років ми проводимо його не в дружньому колі з піснями та жартами, з грамотами та дипломами, з подарунками та квітами, не подорожуючи рідним краєм: складний високосний рік вніс корективи і в нашу роботу, і в наше особисте та суспільне життя.

Тож в час, коли сходяться – розходяться наші професійні дороги, хочеться подякувати всім вам разом і кожному окремо за довіру і розуміння, за працю і дружбу, за підтримку і повагу, за радість перемог і гордість успіху.

А в цей святковий день без пафосу та високих фраз, з непохитною вірою у вирішальну роль культури у збереженні нашої національної ідентичності та духовності, побажати міцного – міцного здоров’я Вам і дорогим Вашому серцю людям, благополуччя в родинах та утвердження в професії!

Нехай і надалі, як на цих світлинах, ми будемо щасливими, окриленими та одухотвореними, молодими душею та сповненими надії в новий день під покровом Богородиці і Божим благословенням! І завжди пам’ятаймо, що у нас з вами не професія, а доля, яка обирає лише талановитих, творчих, красивих, працьовитих, щирих,вірних, гостинних,відданих і людяних! Зі святом!

Фото без опису

Ваша Лариса Бондар,

завідувач сектору культури, молоді та спорту Коростенської РДА,

заслужений працівник культури України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь