Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-нарада з питання готовності лікувальних закладів до роботи в екстремальних умовах, спричинених короновірусом COVID-19

Дата: 10.11.2020 11:15
Кількість переглядів: 227

Сьогодні голова Коростенської районної державної адміністрації спільно із своїм заступником Артемом Майдаником, за участі керівників лікувальних закладів та медичних установ Коростенського району, а саме директора КНП "Коростенська центральна районна лікарня Коростенської районної ради" Алли Желєзнякової та головного лікаря КНП "Коростенський районний центр ПМСД" Коростенської районної ради Наталки Бугайової взяли участь в онлайн-нараді, яку провів голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко.

Фото без опису

Основим питанням, що було розглянуто на нараді стало питання готовності лікувальних закладів до роботи в екстремальних умовах, спричинених короновірусом COVID-19. Участь в онлайн-нараді також взяли інші голови райдержадміністрацій та керівники медичних установ, лікувальних закладів області.

Шановні жителі Коростенщини, наголошуємо на необхідності дотримання рекомендацій МОЗ щодо профілактики поширення коронавірусної хвороби: масковий режим, користування антисептиками та дотримання соціальної дистанції.

Пам’ятайте! За порушення норм, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19, встановлено адміністративну та посилено кримінальну відповідальність!

Наталія Колєнова,

старший інспектор управління регіональної діяльності

Коростенської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь